Annons

Misstänkt dubbelmördare på fri fot

Brott • Publicerad 13 februari 2020
Oktober förra året: Polis och kriminaltekniker utanför ett flerfamiljshus i Arlöv där två personer har hittats avlidna i en lägenhet. Arkivbild.
Oktober förra året: Polis och kriminaltekniker utanför ett flerfamiljshus i Arlöv där två personer har hittats avlidna i en lägenhet. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

Den äldre man som misstänkts för dubbelmordet på ett äldre par i Arlöv har släppts ur häktet. Enligt åklagaren finns inte längre sannolika skäl för misstanken, rapporterar Kvällsposten.

76-åringen, som dock fortfarande är misstänkt, var bekant med mannen och kvinnan, som dödades i sitt hem mellan två hemtjänstbesök den 6 oktober förra året. Polisen är förtegen om hur paret dött, men misstänker att en utomstående person kommit till bostaden och mördat dem.

76-åringens försvarsadvokat sade vid den första häktningsförhandlingen att mannen mår mycket dåligt och anser sig vara oskyldigt anklagad.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons