Annons

Misshandel i Berga - plats spärrades av

En man har misshandlats av minst fem gärningspersoner i Berga centrum, Kalmar. Polisen spärrade av brottsplatsen men har ingen misstänkt eller gripen.
Kalmar • Publicerad 5 november 2018 • Uppdaterad 6 november 2018
Arkivbild. Bilden har inget samband med händelsen.
Arkivbild. Bilden har inget samband med händelsen.Foto: Johan Nilsson/TT

Ett vittne såg en pågående misshandel i Berga centrum och ringde 112 vid 22-tiden på måndagskvällen.

– Han hamnade på marken och blev misshandlad. Han avfördes med ambulans för att få sina skador omsedda, säger Anette Norrsén, inre befäl vid Kalmarpolisen.

Annons

Det rör sig om minst fem personer som ska ha genomfört misshandeln. Alla hade dock sprungit platsen när polisen kom dit.

– Det finns några vittnen på platsen som kan berätta om händelsen. Men vi skulle naturligtvis önska att det var någon som kunde tala om vilka de här individerna var, säger Anette Norrsén.

Misshandeln ska ha bestått av slag och sparkar. Vad polisen känner till så förekom inget tillhygge mot mannen.

Det är oklart hur pass allvarliga skador mannen fått men polisen uppger att han var vaken och talbar.

Den misstänkta brottsplatsen spärrades av i väntan på teknisk undersökning. Avspärrningen hävde senare under natten. Polisen har ingen gripen för brottet som rubriceras som grov misshandel.

Ida ÖsterbergSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons