Annons

Maria Sundbom i "varm och charmig" dramaserie

Tv • Publicerad 10 juni 2019
Peshang Rad, Nova Waldfogel, Maria Sundbom, Bahareh Razekh Ahmadi och Klara Zimmergren i kommande SVT-serien "Dejta". Pressbild.
Peshang Rad, Nova Waldfogel, Maria Sundbom, Bahareh Razekh Ahmadi och Klara Zimmergren i kommande SVT-serien "Dejta". Pressbild.Foto: Johan Bergmark/SVT/TT

"Dejta" heter en ny tv-serie som sänds i SVT nästa år. I ett pressmeddelande beskrivs den som "en varm och charmig dramakomedi om att våga leva livet fullt ut".

Handlingen kretsar kring frånskilda Ella, spelad av Maria Sundbom ("Störst av allt", "Flickan, mamman och demonerna"), som driver en cateringfirma samtidigt som hon försöker pussla ihop livet som mamma med sökandet efter kärleken.

Annons

Serien är baserad på den finska tv-serien "Klikkaa mua" och manus skrivs av Sara Kadefors. Jens Sjögren regisserar tillsammans med Rojda Sekersöz.

"Dejta" sänds i åtta avsnitt och beräknas få premiär i vår.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons