Annons

Man skadad i lägenhet i Ronneby – en gripen

Brott • Publicerad 4 juni 2021
En man med stick- eller skärskador har förts med ambulans till sjukhus efter att ha hittats i en lägenhet i centrala Ronneby. Arkivbild.
En man med stick- eller skärskador har förts med ambulans till sjukhus efter att ha hittats i en lägenhet i centrala Ronneby. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

En man med stick- eller skärskador har förts med ambulans till sjukhus efter att ha hittats i en lägenhet i centrala Ronneby.

Polisen larmades till adressen strax före klockan nio på fredagskvällen. Vad som har orsakat skadorna är inte känt.

Annons

– Vi kan inte gå in på fler detaljer än så eftersom det skulle kunna skada förundersökningen, säger polisens presstalesperson Rickard Lundqvist till TT.

En person är gripen misstänkt för brottet. För närvarande är det inte klart vilken rubricering det kommer att landa i, men polisen nämner grov misshandel och mordförsök som tänkbara alternativ.

Platsen är avspärrad i väntan på kriminaltekniker. Polisen har genomfört en dörrknackning i området på jakt efter eventuella vittnesuppgifter.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons