Annons

Man anhållen för mord på kvinna

En man har anhållits misstänkt för mord sedan en kvinna hittats död på påskafton i en lägenhet i Flemingsberg söder om Stockholm.
Brott • Publicerad 3 april 2021
En man har anhållits misstänkt för mord sedan en död kvinna hittats i en lägenhet i Flemingsberg söder om Stockholm. Arkivbild.
En man har anhållits misstänkt för mord sedan en död kvinna hittats i en lägenhet i Flemingsberg söder om Stockholm. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

– Mannen anhölls under eftermiddagen misstänkt för mord, säger Helena Boström Thomas på polisens ledningscentral.

Strax före klockan tio fick polisen samtal om att ett grovt våldsbrott begicks i en lägenhet.

Annons

– Det var flera personer som ringde till ledningscentralen, säger .

I lägenheten hittades den döda kvinnan. Där kunde även en medelålders man gripas och en förundersökning om mord inleddes. Kvinnan, som också var medelålders, avled till följd av svåra skador som har orsakats av ett tillhygge.

Polisen har tagit flera föremål i beslag.

– Vi bedömer att något av föremålen är det tillhygge som mannen har använt. Vi kan konstatera att det är ett stickande föremål, säger Ola Österling.

Flera personer ska ha befunnit sig i lägenheten där brottet misstänks ha ägt rum.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons