Annons

Man anhållen efter knivangrepp i Båstad

Brott • Publicerad 1 maj 2021
En efterlyst man i 20-årsåldern greps i Karlskrona på lördagen. Mannen är misstänkt för att ha knivhuggit en man i Båstad tidigare i veckan. Bilden togs i där i torsdags.
En efterlyst man i 20-årsåldern greps i Karlskrona på lördagen. Mannen är misstänkt för att ha knivhuggit en man i Båstad tidigare i veckan. Bilden togs i där i torsdags.Foto: Johan Nilsson/TT

En efterlyst man i 20-årsåldern greps i Karlskrona på lördagen. Mannen har varit anhållen i sin frånvaro, misstänkt för att ha knivhuggit en man i Båstad tidigare i veckan, rapporterar P4 Blekinge.

På lördagen beslutade åklagaren att den gripne mannen ska vara fortsatt anhållen. Förhör med den misstänkte hålls på söndagen.

Annons

Det var i torsdags som en man med stick- eller skärskador hittades i centrala Båstad. Polisen inledde en förundersökning om mordförsök, men brottsrubriceringen har ändrats till grov misshandel.

Polisen misstänker ytterligare en person för inblandning i knivskärningen. Även den personen är anhållen i sin frånvaro.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons