Annons

Man fälls för mordförsök i Uppsala

Brott • Publicerad 11 juni 2019
En man i Uppsala döms till tolv och ett halvt års fängelse efter att ha angripit sin förra flickvän och en man. Arkivbild.
En man i Uppsala döms till tolv och ett halvt års fängelse efter att ha angripit sin förra flickvän och en man. Arkivbild.Foto: Susanna Persson Öste/TT

En man i Uppsala döms till tolv och ett halvt års fängelse efter att ha angripit sin förra flickvän och en man. Han fälls för mordförsök och grov misshandel, rapporterar lokala medier.

Dramat utspelade sig i slutet av januari i år. Mannen, som är i 30-årsåldern, attackerade kvinnan och den andre mannen i en bostad.

Den skadade mannen knivhöggs i ett lår och var nära att förblöda. Kvinnan knivskadades också och blev även slagen i ansiktet. Motivet ska ha varit svartsjuka.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons