Annons

"Lucifer" får en sista säsong på Netflix

Tv • Publicerad 7 juni 2019
DB Woodside, Tom Ellis och Tricia Helfer från serien "Lucifer".
DB Woodside, Tom Ellis och Tricia Helfer från serien "Lucifer".Foto: Chris Pizzello/AP/TT

Tom Ellis kommer tillbaka i rollen som Lucifer Morningstar, djävulen själv i mänsklig skepnad. Netflix har beställt en femte säsong av fantasy-polisserien "Lucifer", som även blir den sista, enligt .

"Lucifer" handlar om hur den uttråkade fallne ängeln Lucifer bosätter sig i Los Angeles där han driver en klubb och hjälper polisen att straffa brottslingar. Serien hade premiär på Fox 2015, lades ner efter tre säsonger men plockades upp av Netflix för en fjärde säsong som hade premiär i maj.

Annons

I rollerna syns utöver Tom Ellis bland andra Lauren German, Tricia Helfer, DB Woodside och Lesley-Ann Brandt som spelar Lucifers vapendragare, demonen Mazikeen.

"Vi är så otroligt tacksamma för att Netflix återupplivade vår serie förra säsongen och nu låter oss avsluta "Lucifer" på våra egna villkor", säger producenterna Ildy Modrovich och Joe Henderson i ett uttalande.

Den femte säsongen av "Lucifer" väntas få premiär någon gång nästa år.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons