Annons

Läs DN och Expressen med din prenumeration på Barometern-OT – så tar du också del av +Allt

Lokala nyheter från Barometern-OT, DN.se och Expressen Premium, allt med samma inloggningsuppgifter. Ja, det blir nu verklighet när Barometern-OT går in i samarbetet +Allt.
Det innebär en hel del spännande nyheter för dig som är eller blir prenumerant.
+Allt • Publicerad 7 maj 2024 • Uppdaterad 16 maj 2024
Anders Enström, chefredaktör på Barometern-OT, är glad över att kunna erbjuda Barometern-OT:s prenumeranter flera spännande nyheter och tillgång till ännu mer bra läsning.
Anders Enström, chefredaktör på Barometern-OT, är glad över att kunna erbjuda Barometern-OT:s prenumeranter flera spännande nyheter och tillgång till ännu mer bra läsning.

Gota Media, den koncern där Barometern-OT ingår, och Bonnier News Local har ett partnerskap som nu ger prenumeranter tillgång till nyheter och reportage från fler titlar.

Det innebär att du som har något av paketen Premium, Helg, Total eller det helt nya paketet +Allt nu kan läsa DN, Expressen och över 50 lokala nyhetstidningar digitalt. Du har samma inloggningsuppgifter överallt. Dessutom får du tidningsappen Arcy med över 100 magasin, så som Amelia, Allt om Resor och Teknikens Värld.

Annons

– Med +Allt hoppas vi att fler ska börja prenumerera, och att fler ska kunna ta del av all den journalistik som görs i tidningshusen runt om i landet. I fortsättningen är Barometern-OT inte bara en väg till bättre koll på allt som händer i Kalmar län. Den blir också, mer än tidigare, en väg till insikter och upplevelser från världen utanför, säger Anders Enström som är chefredaktör på Barometern-OT.

Du som i dag har paketet Barometern-OT Digital Bas kan enkelt uppgradera din prenumeration till +Allt på Mina Sidor till ett förmånligt pris.

Här saknas innehåll

Här har vi samlat frågor och svar om hur +Allt fungerar:

Fråga & Svar

I vilka paket ingår +Allt?

+Allt ingår i paketen Digital Premium (e-tidning), Helg, Total (papperstidning) och det nya paketet som heter +Allt (Barometerns sajt + andra nyhetssidor).

Om du har paketet Digital Bas behöver du uppgradera till +Allt-paketet för att kunna läsa innehåll från andra tidningar. Läs mer här.

Fråga & Svar

Vilka andra tidningar kan jag läsa med +Allt?

Du kan läsa alla artiklar online på DN.se, Expressen.se och alla sajter inom Bonnier News Local och Gota Media. Det är över 50 nyhetssajter över hela landet. Bland annat ingår Sydsvenskan och Jönköpingsposten. Här kan du hitta listan över alla sajter som ingår.

Dessutom får du alla premiumartiklar på webbsidor som amelia.se, alltomresor.se, skonahem.se och teknikensvarld.com.

Sist men inte minst får du obegränsad läsning av över 100 magasin digitalt i appen Arcy.

Fråga & Svar

Hur loggar jag in på de andra nyhetssajterna?

Du kommer åt alla sajter med samma inloggningsuppgifter.

Om du bara har ett konto på Barometern-OT sedan tidigare så loggar in med samma inloggningsuppgifter på barometern.se och ot.se och alla andra sajter.

Om du har ett Bonnierinlogg sedan tidigare, till exempel på DN.se, så ska du använda de inloggningsuppgifterna för att även komma in på barometern.se och ot.se.

När du loggat in på en sajt så kommer du åt alla andra sajter inom +Allt-samarbetet med ett enkelt knapptryck. Du kommer inte behöva skriva in ditt lösenord varje gång.

Om du inte kommer ihåg ditt lösenord, testa att återställa lösenordet.

Behöver du hjälp? Kontakta Kundcenter på 0480-591 00.

Fråga & Svar

Vad kommer +Allt att kosta?

Du som har något av paketen Premium, Helg och Total får allt innehåll i +Allt inbakat utan någon extra kostnad.

Det nya specialpaketet +Allt (barometern.se/ot.se och andra nyhetssajter) kommer att kosta 199 kronor/mån. Men just nu har vi ett lanseringserbjudande. Få ditt prova-på-erbjudande här.

Du som har Digital Bas kan uppgradera till +Allt och behålla ditt pris i tre månader. Läs mer om byte av prenumerationsform på Mina sidor.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons