Annons

Larm om skottlossning i Haninge

Brott • Publicerad 14 augusti 2020
Polisen larmades till Haninge söder om Stockholm efter uppgifter om en misstänkt skottlossning. Arkivbild.
Polisen larmades till Haninge söder om Stockholm efter uppgifter om en misstänkt skottlossning. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

Polisen larmades till Haninge söder om Stockholm på fredagen efter uppgifter om en misstänkt skottlossning. På platsen upptäckts två parkerade fordon med misstänkta skottskador.

– Flera personer uppfattade att det var skott så vi har en hel del resurser på plats. Vi pratar med väldigt många, sade polisens presstalesperson Eva Nilsson vid 16-tiden.

Annons

En annan bil ska enligt vittnesuppgifter ha lämnat området i hög fart i samband med att flera höga smällar hörts. Efter polisens tekniska undersökning har en bil tagits i beslag. Enligt polisen har spår säkrats som tyder på att det varit en skottlossning som inträffat.

Ingen person har däremot påträffats skadad och ingen misstänkt har frihetsberövats. Polisen har inlett en förundersökning om grovt vapenbrott.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons