Annons

Larholm ny spelande tränare i Sävehof

Handboll • Publicerad 7 juni 2019
Efter vårens SM-guld blir Jonas Larholm ny spelande tränrae i Sävehof. Arkivbild.
Efter vårens SM-guld blir Jonas Larholm ny spelande tränrae i Sävehof. Arkivbild.Foto: Björn Larsson Rosvall/TT

IK Sävehofs herrar möblerar om i ledarstaben. I ett pressmeddelande avslöjar svenska mästarna att Jonas Larholm, 37, blir ny spelande tränare i laget.

"Det känns kul att få chansen att jobba i en klubb som man känner lite extra för. Det ska bli väldigt lärorikt att få arbeta i en miljö som har så otroligt mycket handbollskunnande och spännande människor som jag hoppas ska kunna bidra också till min egen personliga utveckling", säger Larholm.

Annons

Planen är att den förre svenske landslagsspelaren ska ha sin roll över hela nästa säsong innan han lämnar över tränaransvaret till tidigare Sävehofspelaren Michael Apelgren.

Tränarduon Anders Eliasson och Andreas Stockenberg lämnade sina roller i Sävehof efter att SM-guldet bärgades mot Alingsås i maj.

Sävehof meddelar att det även blir förändringar på damsidan. Tidigare landslagsspelaren Hanna Fogelström lämnar sitt uppdrag som manager. Dessutom kliver Ulf Bramfors åt sidan från sin roll som assisterande tränare.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons