Annons

Larholm: "Min nybildade familj går nu före"

Handboll • Publicerad 4 september 2019
Jonas Larholm. Arkivbild.
Jonas Larholm. Arkivbild.Foto: Björn Larsson Rosvall/TT

Sävehofs tunga besked: den spelande tränaren Jonas Larholm lämnar klubben – två dagar före seriepremiären hemma mot Guif.

"Handbollen och klubben betyder väldigt mycket för mig, men min nybildade familj går nu före. Jag vill tacka klubben för gott samarbete och för respekt och förståelse för mitt beslut", säger han i ett pressmeddelande.

Annons

Larholm – som var en lagets nyckelspelare under vägen fram till SM-guldet förra säsongen – hade sin dubbelroll i endast tre månader. Beslutet betyder att 37-åringen även avslutar sin spelarkarriär i klubben.

Sävehofs ledarstab kommer nu att bestå av Kristian Berndtsson, Emil Berggren och Peter Möller.

"Tråkigt att det skett så sent inför säsongsstart. Vi känner oss trygga i vår konstellation som redan arbetat tillsammans i tre månader och ser fram emot säsongspremiären", säger sportchefen Berggren i ett pressmeddelande.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons