Annons

Tokyobörsen vände till plus

Börs • Publicerad 5 april 2022
En kvinna cyklar förbi skärmar som visar kurserna på börserna i New York (vänster) och Tokyo (mitten), samt valutakursen för japanska yenen jämfört med den amerikanska dollarn. Bilden togs den 1 april.
En kvinna cyklar förbi skärmar som visar kurserna på börserna i New York (vänster) och Tokyo (mitten), samt valutakursen för japanska yenen jämfört med den amerikanska dollarn. Bilden togs den 1 april.Foto: Hiro Komae/AP/TT

Tokyobörsen vände en inledande nedgång till att stänga på plus. Tekniksektorn bidrog till lyftet när Nikkei 225-index stängde 0,2 procent upp medan det bredare Topix-index lyfte lika mycket. I Seoul steg Kospi-index med 0,1 procent medan handeln i Hongkong, Fastlandskina och Taiwan håller helgdagsstängt.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons