Annons

Kikki Danielsson åker på kyrkoturné

Musik • Publicerad 3 februari 2020
Kikki Danielsson drar ut på vårturné och besöker tio olika kyrkor i Sverige. Pressbild.
Kikki Danielsson drar ut på vårturné och besöker tio olika kyrkor i Sverige. Pressbild.Foto: Rickard L Eriksson

Kikki Danielsson åker ut på en vårturné och besöker tio kyrkor runtom i Sverige. Turnén går under namnet "Himlen kan vänta" och Kikki Danielsson kommer att framföra både nyare låtar och örhängen som "Bra vibrationer", med vilken hon vann Melodifestivalen 1985.

"Att sjunga i kyrkor är alltid en stark upplevelse. Den vackra klangen och den unika miljön skapar en unik stämning som man inte får uppleva i andra lokaler, detta blir min största sammanhängande kyrkoturné och jag ser verkligen fram emot att få uppleva många av dessa vackra platser", säger sångerskan i ett pressmeddelande.

Annons

Senast Kikki Danielsson medverkade i Melodifestivalen var 2018, då hon tävlade för tionde gången. Bidraget "Osby Tennesse" hamnade sist i sin deltävling, där vinnaren Benjamin Ingrosso också deltog.

Med på turnén är kompmusikerna Sören Karlsson på gitarr och Gunnar Frick på piano. Turnén startar i Örnsköldsvik den 3 april och går vidare till Järvsö, Söderhamn, Norrtälje, Nora, Askersund, Karlsborg, Enköping, Nynäshamn och Öxelösund.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons