Annons

Kameluppfödare söker fru

Han ser det som en väldigt bred kontaktannons. Kameluppfödaren Bengt Erlingsson på Öland är aktuell för Bonde söker fru.
Nyheter • Publicerad 22 mars 2012
Liksom tidigare är Linda Lindorff programledare för Bonde söker fru.Foto: Claudio Bresciani
Foto: 
Bengt Erlingsson föder upp kameler på Öland och ska vara med i Bonde söker fru.Foto: TV 4

Den sjunde säsongen av Bonde söker fru startar i höst och åtta bönder hoppas finna kärleken via programmet. En av dem är Bengt Erlingsson, köttbonde och kameluppfödare i Ormöga på norra Öland. Men han sökte inte själv till Bonde söker fru.

– Inför förra säsongen filmade de en annan bonde på Öland och när filmteamet körde förbi mina kameler blev de nyfikna och knackade på. Jag blev ganska ställd när en kvinna i teamet omgående frågade om jag var singel, säger han muntert.

Annons

Vid den tidpunkten var Bengt Erlingsson ganska nybliven singel och tackade nej till att medverka i programmet, men när TV 4 hörde av sig inför den här säsongen kände han annorlunda.

– Jag har varit singel i drygt två år och tycker att det kan vara dags att träffa någon. Jag är ingen ensamseglare om man säger så, och de flesta av barnen är utflugna.

Som vanligt inleds säsongen med ett porträttprogram som sänds under påsken. Efter porträttprogrammet kan tv-tittarna skriva brev till den bonde som väcker deras nyfikenhet och som de gärna vill träffa och lära känna bättre. Fyra av de åtta bönderna får sedan delta i tv-serien.

– Kommer jag inte med kommer jag inte att hänga läpp. Breven har jag ju redan fått vid det laget. Jag ser det här som den bredaste kontaktannons man kan tänka sig. Det är pirrigt.

Kim Ustamujic Johansen
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons