Annons

Johan Glans i ny internationell tv-serie

Först kom "Swedish dicks", där Peter Stormare och Johan Glans spelade två privatdetektiver i Los Angeles. Nu har Johan Glans skrivit på för en roll i en ny Viaplay-serie med internationella skådespelare.
Tv • Publicerad 5 juni 2019
Johan Glans och Peter Settman var båda involverade i "Swedish dicks". Arkivbild.
Johan Glans och Peter Settman var båda involverade i "Swedish dicks". Arkivbild.Foto: Christine Olsson/TT

"Home invasion" är en sci-fi-komediserie där Glans spelar en utomjordisk soldat som sänds till jorden för en invasion. Hans chef spelas av Morena Baccarin, känd från "Deadpool" och "Homeland".

"'Swedish dicks' var vår första produktion med en internationell krydda och vi lyckades importera svenskar till Amerika. Med Home invasion lockar vi amerikaner till Europa för inspelning, vilket visar på att fantastiska talanger följer fantastiskt innehåll oavsett var i världen det skapas", säger Peter Settman, en av producenterna, i ett pressmeddelande.

Annons

Inspelningarna av serien har redan börjat i ungerska Budapest. "Home invasion" kretsar kring familjen Family, en grupp utomjordingar som låtsas leva som en vanlig människofamilj men avslöjas när två inbrottstjuvar bryter sig in i deras hem. Familjen har börjat ångra sig och vill i stället för att förinta jorden gå emot sin ledare och börjar snart samarbeta med tjuvarna.

"Home invasion" får nordisk premiär på Viaplay nästa år.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons