Annons

Jan Johansen: "Vilken pärs"

Tv • Publicerad 8 februari 2020
Jan Johansen gick inte vidare i Melodifestivalen.
Jan Johansen gick inte vidare i Melodifestivalen.Foto: Claudio Bresciani/TT

Jan Johansen fick bara sex dagar på sig att lära sig "Miraklernas tid", efter att Thorsten Flinck blev diskvalificerad ur Melodifestivalen.

Trots att han inte tog bidraget vidare till final är han stolt över sin insats i direktsändningen.

Annons

– Jag är jättenöjd över vad jag har åstadkommit på sex dagar, förkyld, och dessutom har jag haft två storbandskonserter onsdag och torsdag. Jag kunde inte komma hit förrän torsdag natt, vilken pärs! säger Jan Johansen.

TT: Vad tycker du om resultatet?

– Det kan man inte göra någonting åt, jag har inte tänkt på tävlingen överhuvudtaget. Jag tävlade mot mig själv.

Att en artist blir utbytt så kort inpå deltävlingen är väldigt ovanligt, och händelsen har väckt mycket uppmärksamhet. Men Jan Johansen har mestadels fått positiva reaktioner, berättar han.

– Det har varit väldigt mycket kärlek, väldigt positivt. Sedan är det andra som gillar Torsten, som tycker att det var fel att diska honom. Det finns alla åsikter, säger Jan Johansen.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons