Annons

Inbrottstjuv glömde sin post på villatomten

Brott • Publicerad 11 februari 2020
En inbrottstjuv glömde kvar sin post på villatomten efter att han blivit överraskad av husägaren i Hässleholm. Arkivbild.
En inbrottstjuv glömde kvar sin post på villatomten efter att han blivit överraskad av husägaren i Hässleholm. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

När inbrottstjuven råkade väcka villaägaren i Hässleholm sprang inkräktaren rakt in i en glasdörr och tappade allt stöldgods. Den panikartade flykten från huset gjorde även att han lämnade fullt av dna-spår efter sig.

– Han lämnade dna så det räcker för ett helt år framöver. Så honom hittar vi, säger Magnus Lautin, inre befäl vid polisen, till Kristianstadsbladet.

Annons

Framför allt blir det jobbet kanske än lättare med tanke på att inbrottstjuven även glömde kvar sin egen post ute på villatomten.

– Hans namn står på kuvertet. Därför har vi en god aning om vem vi letar efter, säger Lautin, som tillägger att den misstänkte mannen inte är helt okänd för polisen sedan tidigare.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons