Annons

Husrannsakan i Bandidos klubblokal – narkotika beslagtogs – nu förstärker polisen sin bevakning inför kvällen

Polisen gjorde under fredagskvällen en husrannsakan i mc-klubben Bandidos klubblokal i Lagan. I lokalen hittades en mindre mängd misstänkt narkotika - och dopingpreparat. Inför festen i mc-klubben förstärker polisen sin bevakning.
Lagan • Publicerad 10 november 2018 • Uppdaterad 11 november 2018
Foto: Johan Nilsson/TT

Polisen förstärker bevakningen i Ljungby-trakten inför mc-klubben Bandidos planerade fest i klubblokalen i Lagan utanför Ljungby i kväll. Det rapporterar Radio P4 Kronoberg.

På fredagen gjorde polisen ett tillslag mot mc-klubben Bandidos med anledning av att mc-klubben planerat hålla en fest på lördagskvällen. Insatsen började med att polisen kontrollerade förare och fordon nära lokalen. En förare togs då med för provtagning misstänkt för drograttfylleri.

Annons

Efter det fattade polisen beslut om att göra en husrannsakan i klubblokalen. Där ska en mindre mängd misstänkt narkotika samt misstänkt dopningspreparat ha hittats och tagits i beslag.

Dessutom fanns personal från Kronofogdemyndigheten på plats på fredagen och gjorde en utmätning av kontanter samt värdeföremål som fanns i lokalen.

Per-Johan Thörn WistrandSkicka e-post
Annika NiquetSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons