Annons

HIF värvar anfallare - ansluter i sommar

Fotboll • Publicerad 5 februari 2020
Helsingborgs IF och tränaren Olof Mellberg har värvat den nederländske anfallaren Anthony van den Hurk, men 27-åringen ansluter till HIF först till sommaren. Arkivbild.
Helsingborgs IF och tränaren Olof Mellberg har värvat den nederländske anfallaren Anthony van den Hurk, men 27-åringen ansluter till HIF först till sommaren. Arkivbild.Foto: Lars Dareberg/TT

Allsvenska Helsingborg har värvat anfallaren Anthony van den Hurk. Den 27-årige nederländaren ansluter till HIF först till sommaren, skriver klubben på sin hemsida.

"Anthony är en forward som över tid presterat bra i sitt klubblag och bidragit med hårt jobb och många poäng. Vi hoppas på fortsatt positiv utveckling i HIF", säger tränaren Olof Mellberg.

Annons

I nuläget spelar van den Hurk för MVV Maastricht i den nederländska andraligan och under den pågående säsongen har han svarat för 13 mål på 23 matcher, enligt HIF.

Kontraktet börjar gälla den 1 juli och sträcker sig över säsongen 2020.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons