Annons

Fyra häktade för mord på åker

Brott • Publicerad 7 april 2022
Fyra män har häktats misstänkta för inblandning i ett mord på en ung man förra året. Arkivbild.
Fyra män har häktats misstänkta för inblandning i ett mord på en ung man förra året. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

I augusti förra året hittades en ung man ihjälskjuten på en åker utanför Enköping. Nu har fyra män häktats misstänkta för inblandning i mordet, skriver VLT.

Tre av männen är på sannolika skäl misstänkta för medhjälp till mord medan den fjärde är misstänkt för anstiftan till mord. Männen är mellan 19 och 34 år. Det är oklart om någon av de häktade misstänks ha utfört dådet.

Annons

– Ja, alla tre kan ju inte ha hållit i vapnet. Vi får se hur åklagaren löser det dilemmat, säger Camilla Karapetyan, en av de misstänkta männens försvarare, till VLT.

Tre av de nu häktade männen har tidigare suttit häktade i samma ärende men släppts fria. Den fjärde mannen var häktad i sin frånvaro men greps nyligen i Nederländerna och fördes till Sverige.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons