Annons

Två begärs häktade efter dödlig knivattack

Brott • Publicerad 3 juni 2021
Två personer hittades skadade nära Västermalmsgallerian på Kungsholmen i Stockholm i fredags. En av dem, en man i 25-årsåldern, avled senare av sina skador.
Två personer hittades skadade nära Västermalmsgallerian på Kungsholmen i Stockholm i fredags. En av dem, en man i 25-årsåldern, avled senare av sina skador.Foto: Fredrik Sandberg/TT

En man och en kvinna har begärts häktade på sannolika skäl misstänkta för mord och mordförsök efter knivskärningen vid Västermalmsgallerian i Stockholm förra veckan, där en man i 25-årsåldern avled och en annan man skadades.

Ytterligare två personer är anhållna på sannolika skäl misstänkta för mord och försök till mord. Beslut kring om de ska begäras häktade fattas under dagen, enligt Åklagarmyndigheten.

"De fyra misstänkta känner varandra, men utifrån vad som hittills har kommit fram i utredningen kände de misstänkta inte målsägandena", säger kammaråklagare Zilla Hirsch i ett pressmeddelande.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons