Annons

Förstärkt bevakning vid polishus i Malmö

Brott • Publicerad 13 juni 2019
Polis med förstärkningsvapen utanför polishuset på Sallerupsvägen i Malmö natten till torsdagen sedan den lokala polisledningen förstärkt bevakningen vid polisstationer i staden.
Polis med förstärkningsvapen utanför polishuset på Sallerupsvägen i Malmö natten till torsdagen sedan den lokala polisledningen förstärkt bevakningen vid polisstationer i staden.Foto: Johan Nilsson/TT

Polisen i Malmö förstärker bevakningen vid flera polisstationer i staden. Det är den lokala polisledningen som fattat beslutet, efter de senaste dagarnas händelser i staden.

– Av erfarenhet vet vi att när vi är väldigt aktiva och stör de grovt kriminella kan det få effekten att vi får ta emot exempelvis hot. De senaste dagarna har vi frihetsberövat flera individer som finns i de absolut tyngst kriminella kretsarna i Malmö och det skapar upprördhet och frustration i de här kretsarna, säger Nils Norling, presstalesperson på Malmöpolisen, till TT.

Malmö har de senaste dagarna drabbats av bland annat ett mord och tre sprängdåd. Polisen skriver på sin att allmänheten inte ska beröras något av den ökade säkerheten vid polisstationerna.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons