Annons

Filmades naken i skogen under knivhot

Brott • Publicerad 3 juni 2021
En flicka tvingades ut i skogen och filmades naken. Arkivbild.
En flicka tvingades ut i skogen och filmades naken. Arkivbild.Foto: Lars Pehrson/SvD/TT

En grupp personer förde ut en flicka i en skog i Trollhättan och tvingade henne att hoppa runt naken under knivhot medan de filmade. Nu åtalas totalt nio personer för detta och andra våldsamheter och hot, rapporterar TTELA och P4 Väst.

De åtalade är av båda könen och mellan 15 och 22 år gamla. Förra sommaren anklagas de för att ha fört ut flickan i skogen och utsatt henne för den kränkande situationen, där hon också misshandlades och fick dödshot mot sin familj.

Annons

De anklagas också för att ha tvingat en av flickans vänner att få henne att komma ut ur sitt hem under hot om att de annars skulle utsätta vännen för denna behandling.

Några av de åtalade anklagas också för grov misshandel och rån vid andra tillfällen. Vid ett rån blev offret slaget med batong och tvingat att pussa två tonårsflickors skor.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons