Annons

Felix Sandman: Fortsätter ge allt

Han var favorittippad och hyllad av kritikerna.
Ändå räckte det inte hela vägen till en säker finalplats för Felix Sandman.
Tv • Publicerad 1 februari 2020
Felix Sandman gick inte direkt till final, utan får en ny chans i Andra chansen. "Folk behöver lyssna på den här låten", konstaterar han.
Felix Sandman gick inte direkt till final, utan får en ny chans i Andra chansen. "Folk behöver lyssna på den här låten", konstaterar han.Foto: Fredrik Sandberg/TT

Men trots att "Boys with emotions"-artisten måste kämpa vidare i Andra chansen för att komma till final, är han fortsatt positiv.

– Jag vill påminna alla om att jag sade att vad som helst kan hända, och nu hände vad som helst. Av erfarenhet vet jag att det är väldigt positivt, säger Felix Sandman.

Annons

Han har tävlat i Melodifestivalen två gånger tidigare, och båda gångerna blev det finalplatser via en mellanlandning i Andra chansen. Första gången med pojkgruppen FO&O 2017, året därpå som soloartist när han slutade på en andraplats efter vinnaren Benjamin Ingrosso.

– Låten är ute nu på Spotify och jag får köra mitt nummer igen. Folk behöver lyssna på den här låten och bara "känna det", jag ska fortsätta ge mitt allt, och hoppas att jag går vidare till final, säger Felix Sandman.

TT: Om du skulle säga tre känslor du känner nu?

– Jag känner mig hoppfull, exalterad för att låten är ute, och så känner jag mig trött.

Sofia Sundström/TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons