Annons

ERBJUDANDE: Nu ger vi unga upp till 25 år gratis läsning i ett halvår

Från och med den 2 april och hela vägen över valet öppnar Barometern-OT sajten helt för alla som är mellan 16 och 25 år.
Kalmar län • Publicerad 2 april 2022 • Uppdaterad 25 juli 2022
Med start den 2 april och hela vägen över valet fram till den 30 september erbjuder Barometern-OT alla unga mellan 16-25 år möjligheten att börja prenumerera helt gratis.

”Vi har så klart en baktanke med detta. Vi vill få dig att läsa mer, engagera dig mer i samhället och därmed stärka demokratin. Det låter pretentiöst men är faktiskt vårt viktigaste och mest långsiktiga mål, eftersom vi ytterst ägs av en stiftelse som bara har ett syfte: Att göra samhällsnytta”, säger Barometern-OT:s chefredaktör Anders Enström.

Allt du behöver göra är att registrera dig här med mejladress, personnummer och mobilnummer. Sedan har du fri tillgång till vårt abonnemang Digital Bas vilket innebär att du kan läsa alla nyheter, granskningar, krönikor och reportage och se alla tv-sändningar fritt på Barometern.se. Dessutom ingår våra appar MinBarometern och MinOT. Den digitala läsningen når du där du själv vill. I datorn, paddan eller mobilen – du väljer själv.

Annons

Abonnemanget avslutas automatiskt efter sex månader.

Med Digital Bas får bland annat:

✓ Alla nyheter, krönikor och reportage på på barometern.se och ot.se

✓ Våra nyhetsappar MinBarometern och MinOT där du kan skräddarsy ditt nyhetsflöde och få uppdateringar med nyhetspushar direkt i mobilen

✓ Dagliga nyhetsbrev som sammanfattar det viktigaste senaste dygnet

Varmt välkommen till Barometern-OT!

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons