Annons

Tre skadade efter knivattack i Malmö

Tre män skadades i samband med en knivskärning i centrala Malmö under söndagseftermiddagen. Larmet kom till polisen tjugo i fem och initialt hittades en man skadad på platsen. Mannen fick föras till sjukhus med ambulans.
Brott • Publicerad 2 augusti 2020
Tre personer vårdas på sjukhus efter en knivattack i centrala Malmö. Arkivbild.
Tre personer vårdas på sjukhus efter en knivattack i centrala Malmö. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

Under eftermiddagen och kvällens gång har det tillkommit skadade till sjukhuset i Malmö.

– Totalt är tre personer nu inlagda på sjukhus och alla tre är misstänkta för grov misshandel, säger Jimmy Modin, presstalesperson vid polisen i region Syd.

Annons

Det är oklart hur pass skadade de tre personerna är, men de har liknande skador vilket gjort att polisen kopplat ihop dem till samma händelse.

Enligt Sydsvenskan inträffade händelsen vid en restaurang i stadsdelen Möllan där en man ska ha attackerats av flera personer.

– De sparkade mot honom och knivhögg honom ordentligt. De hade en kniv och killen hade också en kniv, säger ett vittne till tidningen.

– Vi stoppade blodflödet, det blödde förskräckligt mycket.

TT: Är det fler personer som är intressanta för utredningen?

– Vi tror att fler personer har varit inblandade i bråket, säger Jimmy Modin.

Brottsplatsen är fortsatt avspärrad och det kommer att genomföras en teknisk undersökning.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons