GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

En anhållen efter knarkbeslag i Kalmar

Brott • Publicerad 25 maj 2022
En man har anhållits misstänkt för grovt narkotikabrott i Kalmar. Arkivbild.
En man har anhållits misstänkt för grovt narkotikabrott i Kalmar. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

En man i 25-årsåldern har anhållits misstänkt för grovt narkotikabrott efter att polisen hittat en större mängd narkotika i hans lägenhet i Kalmar, rapporterar Barometern.

Polisen hittade drogerna i tisdags i samband med utredningen av mordet vid en skola i norra Kalmar i söndags, då man var i färd med att kontrollera personer och fordon.

– Det ledde oss fram till en lägenhet där vi genomförde en husrannsakan och anträffade det här partiet. Sedermera frihetsberövades personen som bor där, säger polisens presstalesperson Robert Loeffel till TT.

Vilken typ av narkotika eller hur stort beslag det rör sig om vill han inte säga, men Loeffel beskriver det som "ett hyfsat parti".

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.