Annons

Elevassistent döms för våldtäkt mot flicka

Brott • Publicerad 11 maj 2021
Malmö tingsrätt dömer en 30-årig man till fängelse för att ha våldtagit en flicka i tolvårsåldern vid två tillfällen. Arkivbild.
Malmö tingsrätt dömer en 30-årig man till fängelse för att ha våldtagit en flicka i tolvårsåldern vid två tillfällen. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

En 30-årig man döms till fängelse i tre år och åtta månader för att vid två tillfällen ha våldtagit en flicka i tolvårsåldern på en skola i Malmö. Han döms även för ett fall av grovt sexuellt övergrepp mot barn, sexuellt ofredande och försök till utnyttjande av barn för sexuell posering.

Våldtäkterna och det sexuella övergreppet har begåtts på en toalett på flickans skola, där mannen var anställd som elevassistent.

Annons

Mannen nekar till brott, men Malmö tingsrätt finner flickans berättelse om övergreppen mycket trovärdig. Det finns också stödbevisning genom konversationer mellan flickan och mannen på appen Snapchat.

Mannen ska även betala 165 000 kronor i skadestånd till flickan.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons