Annons

Prisrekord för Drake – tackade Arya Stark

Musik • Publicerad 2 maj 2019
Prisregn över Drake på Billboard-galan. Arkivbild.
Prisregn över Drake på Billboard-galan. Arkivbild.Foto: Arthur Mola/AP/TT

Hiphopstjärnan Drake gjorde rent hus på årets i Las Vegas.

Den kanadensiske rapparen var nominerad i 17 kategorier och vann 12, bland annat årets artist, årets manliga artist och årets album. Tillsammans med tidigare vinster äger han nu 27 Billboard-statyetter och går därmed om Taylor Swift som den mest prisade artisten i galans historia, skriver .

Annons

När han tog emot priset för årets album möttes han av jubel både från publiken och på sociala medier när han skickade en hälsning till Arya Stark, hjältinna i "Game of thrones" som spelas av Maisie Williams.

– "Shout out" till Arya Stark för hennes arbete förra veckan, sade han och syftade på dramatiken i fantasyseriens senaste avsnitt.

Den tidigare rekordhållaren Taylor Swift fick gå hem utan priser från Billboard-galan, men hon fick tillfälle att framföra sin nya låt "Me!" live för första gången.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons