Annons

Drake anklagas för boxningsskräll

Musik • Publicerad 2 juni 2019
Drake hejar på Toronto Raptors. Arkivbild.
Drake hejar på Toronto Raptors. Arkivbild.Foto: Nathan Denette/AP/TT

Efter att boxaren Anthony Joshua förlorat sin världsmästartitel har många av hans fans hittat en oväntad syndabock – hiphopstjärnan Drake, skriver .

I mars lade brittiske Anthony Joshua upp en bild på sig själv tillsammans med Drake på och skrev: "Ska bryta förbannelsen". I helgens match i New York blev han sensationellt golvad av den nederlagstippade och huvudet kortare rivalen Andy Ruiz.

Annons

Den sportintresserade rapparen brukar beskyllas av vidskepliga idrottare och fans för att föra med sig otur. Nyligen åkte Toronto Maple Leafs ur NHL-slutspelet med Torontosonen Drake på första parkett. En bild tillsammans med PSG:s Layvin Kurzawa följdes av en förlust med 5–1 mot Lille. När han hejade på MMA-kompisen Conor McGregor fick denne storstryk mot ryssen Nurmagomedov.

För att nämna några exempel. "Drake-förbannelsen" har gått så långt att fotbollslaget Roma i våras skrev på att man förbjudit sina spelare ta bilder tillsammans med stjärnan.

Ny chans att bryta förbannelsen kommer under de följande veckorna då Drakes stora favoriter, basketlaget Toronto Raptors, spelar NBA-final.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons