Annons

Cecilia Forss klar för "Playa del sol"

Tv • Publicerad 10 maj 2019
Cecilia Forss spelar en av huvudrollerna i den kommande serien "Playa del sol". Arkivbild.
Cecilia Forss spelar en av huvudrollerna i den kommande serien "Playa del sol". Arkivbild.Foto: Jessica Gow/TT

Nyligen kom beskedet att Kanal 5 återupplivar humorserien "Playa del sol" med Henrik Hjelt och Richard Ulfsäter. Nu står det klart att de båda skådespelarna får sällskap av Malin Persson och Cecilia Forss.

"Det här känns jätteroligt! Det är ett otroligt härligt team, ett gediget manus som är roligt på riktigt och en serie som jag märker att folk kommer ihåg med värme och glädje", säger Cecilia Forss enligt ett pressmeddelande.

Annons

Cecilia Forss syntes senast i en av huvudrollerna i SVT:s julkalender "Storm på lugna gatan". Hon och Malin Persson ("Vår tid är nu") ska spela två av reseledarna i platschef Mårtens (Henrik Hjelt) gäng på charterbolaget Shine på Gran Canaria.

"Playa del sol" sändes i två säsonger på SVT 2007 och 2009. Regissör var då precis som nu Peter Settman, vars bolag även producerar serien som spelas in på Gran Canaria under våren.

Premiär blir det till hösten på Kanal 5 och Dplay.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons