Annons

Brand i radhus – bostad helt nedbrunnen

Brand • Publicerad 3 maj 2021
Ett radhus i Göteborg brann ner under natten. Arkivbild.
Ett radhus i Göteborg brann ner under natten. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

Ett radhus i Hisings-Backa i Göteborg har brunnit ner under natten mot måndagen. Larmet inkom klockan 01.46. När räddningstjänsten kom till platsen var branden fullt utvecklad och de gick in med rökdykare, men ingen befann sig i huset.

– En bostad är nedbrunnen. Det har funnits personer i anslutning till bostaden, men alla har tagit sig ut och har undersökts av ambulans, men behövde inte föras till sjukhus för vård, säger Anna Göransson, polisens presstalesperson.

Annons

Ytterligare en bostad som ligger i anslutning till radhuset har fått vissa rökskador och vattenskador. Platsen kommer att spärras av och polisen har inlett en utredning om mordbrand.

– Det är okänt vad som har startat den här branden och det kommer att göras en teknisk undersökning för att klargöra det, säger Anna Göransson.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons