Annons

Vindsbrand i Malmö under kontroll

Brand • Publicerad 2 juni 2021
Räddningstjänsten arbetar fortfarande på platsen för att upptäcka eventuella glödbränder. Bilden togs i samband med släckningsarbetet tidigare under dagen.
Räddningstjänsten arbetar fortfarande på platsen för att upptäcka eventuella glödbränder. Bilden togs i samband med släckningsarbetet tidigare under dagen.Foto: Johan Nilsson/TT

Vindsbranden i ett flerfamiljshus i Malmö är under kontroll, enligt räddningstjänsten.

– Vi har branden under kontroll och håller på nu att undersöka konstruktionen så vi inte har några glödbränder. Vi har två stationer på platsen som kommer att vara kvar under natten, säger Anders Liljeberg, larmbefäl vid Räddningstjänsten Syd.

Annons

Larmet om branden inkom vid 14.30-tiden på onsdagen. Ingen person skadades. Byggnaden har skador på vinden och våningen nedanför.

– Det har brunnit på vinden, så den är skadad. Det är både vindslägenheter och förråd som är skadade, och vattenskador en våning ned, säger Liljeberg.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons