Annons

Bil brann vid villa – misstänkt mordbrand

Brott • Publicerad 6 november 2020
Polisen misstänker mordbrand efter att en bil sattes i brand på en uppfart i natt. Arkivbild.
Polisen misstänker mordbrand efter att en bil sattes i brand på en uppfart i natt. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

Polisen har inlett en undersökning om mordbrand efter att en bil satts i brand på en garageuppfart i ett villaområde i Norrköping i natt, uppger Norrköpings Tidningar.

Larmet kom klockan 01.24 natten till fredagen om att en bil brann med öppna lågor på en uppfart i området Pryssgården. När räddningstjänsten kom till platsen hade ägaren till bilen lyckats släcka lågorna med vatten.

Annons

– Det har börjat brinna på ett ställe i bilen som inte känns helt logiskt, det är grunden till att vi har inlett en förundersökning om mordbrand. Sedan får vi se om det är så eller inte, säger Mariana Persson, vakthavande befäl vid polisen, till Norrköpings Tidningar.

En ambulans kallades till platsen för att undersöka ägaren som andats in rök, men hen behövde inte följa med till sjukhus. Bilen är nu beslagtagen för teknisk undersökning.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons