Annons

”Ungdomarna behöver ha något att göra”

Disko alternativt nattklubb. Det hoppas Peter Svedberg kunna arran­gera för Nybros ung­domar.
Nybro • Publicerad 23 mars 2012
Peter Svedberg vill hitta på något för Nybros unga.
Peter Svedberg vill hitta på något för Nybros unga.Foto: Jörgen Danielsson

– Vi har ännu inte hört något än från kommunen, säger han om frågan till kultur- och fritidsförvaltningen om lokalen under Kulturhuset Kristallen är ledig vissa helger och möjligheten att kunna få disponera den för att eventuellt köra lite disko alternativt nattklubbskvällar.

– I dag åker många ungdomar till Kalmar. Risken är att de vänjer sig vid det och även som vuxna föredrar Kalmar, säger Svedberg.

Annons

För en tid sedan var Peter Svedberg med om att arrangera en konsert med Nordman på Stora Hotellet, som en del i arbetet för att ordna mer nöjesaktiviteter för vuxna i Nybro.

– Den satsningen gick riktigt bra. Nu har vi också lyckats få Micke ”Syd” Andersson från Gyllene Tider och Tommy Ekman från Style till Nybro på långfredagen.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons