Annons

SD vill inte ge väljarna några löften

Att få Nybros ekonomi på fötter, bevara landsbygden och att förbättra villkoren för kommunens äldre. Det är vad Sverigedemokraterna i Nybro går till val på.
Nybro • Publicerad 8 september 2014
Claes-Göran Johansson är SD:s förstenamn i Nybro. De räknar med att få fyra-sex mandat i fullmäktige.Foto: Emma Bengtsson

SD:s förstenamn i Nybro, Claes-Göran Johansson, är ny i politiken, men trots det saknar han inte ­lösningar på hur han vill förbättra villkoren för Nybros invånare.

– Jag är en pragmatiker och vill se resultat. Medborgarna ska känna att politikerna för samhället framåt. Jag är väldigt målinriktad, säger Claes- Göran Johansson.

Annons

Några vallöften vill partiet inte ge, i stället vill Claes-Göran Johansson hellre tala i termer av åtgärder. Att få Nybros ekonomi på fötter är en viktig kärnfråga för partiet och för att uppnå det vill man bland annat minska invandringen.

– Nybros ekonomi klarar inte ett ökat flyktingmottagande. Dessutom måste vi integrera de som kommer bättre, det kan leda till oro och onödiga spänningar annars, säger Claes-Göran Johansson.

Varför ska man kryssa dig?

– Min ambition är att inte vara en politiker i mängden. Jag kommer vara tillgänglig för medborgarna och finnas här på riktigt.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons