Annons

32-årig misstänkt man släppt

Den 32-årige man som i helgen knivskar en man i Nybro misstänks för dråpförsök alternativt grov misshandel.
Nybro • Publicerad 21 september 2006

Efter gripande och anhållan hördes 32-åringen av polis, men släpptes senare.

- Uppenbarligen har bedömningen gjorts att han inte kan påverka utredningen och att han därför kunde släppas, säger polisens informationschef Ulf Karlsson.

Annons

Ytterligare förhör med den misstänkte, brottsoffret och eventuella vittnen ska göras för att få en bild av händelseförloppet. Händelsen inträffade på lördagen då 32-åringen träffade en 40-årig bekant på en krog. Männen kom i tillfälligt bråk på krogen, men hade löst sin dispyt då de senare gick tillsammans till 32-åringens bostad. Där kom de i bråk på nytt. 32-åringen tog fram en kniv som han hotade med. Ett knivstick träffade 40-åringen under hjärtat. Skadorna var dock inte allvarliga. Han kunde på egen hand på söndagen uppsöka vårdcentralen för läkarvård.

Personalen på vårdcentralen misstänkte dock att mannen utsatts för misshandel och kallade på polis. Strax därpå kunde 32-åringen gripas.

Jan Stenqvist
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons