Annons

Inbrottstjuv togs på bar gärning

Personal och väktare upptäckte ett pågående inbrott hos företaget Bevi i Blomstermåla. Polis kom till plats, de grep en påverkad med en stor mängd narkotika och kontanter.
Blomstermåla • Publicerad 7 november 2018

På onsdagsmorgonen, strax före klockan 06, larmades polisen till Blomstermåla med anledning av ett pågående inbrott hos företaget Bevi .En väktare på plats hade observerat en gärningsman i kontorsdelen av lokalen och larmade polisen. När polisen kom till platsen stod personal och väktare utanför fastigheten och pekade ut var brottslingen befann sig.

– Han har nog inte ens märkt att han var observerad. Patrullen gick in och grep honom, säger Anders Hultman förundersökningsledare hos polisen.

Annons

Den misstänkte hade tagit sig in i lokalen genom att krossa en ruta.

Vid visitationen hittade polisen misstänkt knark och cirka 3200 kronor i kontanter.

Polisens egna bilder från beslaget.
Polisens egna bilder från beslaget.

– Detta ska skickas på analys men vi misstänker att det är narkotikaklassad medicin, hasch och marijuana, säger Anders Hultman.

Den misstänkte är väl känd av polisen och släpptes från ett tidigare fängelsestraff så sent som i september. Under eftermiddagen hade han ännu inte hörts då han fortfarande var påverkad.

Anton LernstålSkicka e-post
Anders BlankSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons