Annons

Presentation, match och sveda

Nyheter • Publicerad 1 april 2012
Aj, aj, aj ...
Aj, aj, aj ...Foto: 

Jaha, då var det dags även för mig att presentera mig detta forum. Jag har lovat mig själv och även många andra att jag ska göra ett bättre jobb här än jag gjorde med bloggen vi startade på damernas sida på Lindsdals IF:s hemsida. Har fått mycket supprt från laget, speciellt min vapendragare och lammuppfödare Sara Erlandsson. ;)

Dagens matchmotstånd var Rödeby AIF, till vardags i division 2, som verkligen bjöd upp till kamp. Detta är ett lag som vi känner ganska väl sen förra säsongen och vi visste från start att Rödeby inte är ett lag som viker ner sig i första taget. Trots denna vetskap tycker jag att vi börjar matchen väldigt avvaktande, känslan är att det är snön som sätter spöken i våra huvuden. Rödeby tar ledningen väldigt snabbt, får vatten på sin kvarn och kan fortsätta jobba på hårt. Vi jobbar oss in i matchen sakta med säkert och man kan väl säga att vi blandar och ger väldigt mycket i första. 3-2 står det när vi går till pausvila efter att Emma och Totti har målat en varsin gång. I andra halvlek får vi tag i spelet mycket mer och Rödeby skapar i stort sett ingenting. Vi får vårt spel att klicka i väldigt bra stundtals, och jag tycker att vi har en fantastiskt bra moral. Matchen slutar 3-3 efter att Emma ytterligare en gång ha scorat.

Annons

I morgon väntar ännu en tuff match , då ett jämbördigt lag med det vi ställde upp med idag ska åka till Vimmerby för att möta deras a-lag. Även dom spelar i divison 2. Go get them girls!

Jag är van vid att jag har ont lite här och var efter våra matcher, med den spelstilen jag har är det något man får räkna med. Min bror brukar jämföra mig med tyska fotbollsspelare, disciplinerade och stenhårda. En egenskap jag dock inte har tagit vara på från många tyskaspelare är tekniken, Gud glömde ge mig minsta promille-enhet av denna vara. Dagens största minnesmärke jag har från matchen är ett fruktansvärt irriternade skoskav. Är det inte helt absurt att en sån skitsak kan kan få en att inta soffläge för att det gör så ont att gå, utan både strumpor och skor. Life’s good!

På återseende, ni som nu mot förmodan hittat hit, och ni som därefter trotsar oddsen för att läsa mina inlägg igen. ;)

/Sofie Waller

Per Jakobsson
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons