Annons

Warner Bros flyttar fram "Fantastiska vidunder"

Film • Publicerad 9 november 2020
Jude Law spelade Albus Dumbledore i "Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald." Pressbild.
Jude Law spelade Albus Dumbledore i "Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald." Pressbild.Foto: AP/TT

Den tredje filmen i "Fantastiska vidunder"-serien, som utspelar sig i Harry Potters universum, skjuts upp till sommaren 2022, rapporterar Deadline. Förra veckan släpptes nyheten att Johnny Depp fått sparken från sin roll som antagonisten Grindelwald.

Rollfiguren ska spelas av en ny skådespelare, men vem det blir är ännu inte klart. Johnny Depp löstes från sitt filmkontrakt sedan han förlorat i rätten mot brittiska tidningen The Sun, vilken han stämt för förtal i samband med att tidningen kallat honom "hustrumisshandlare".

"Fantastiska vidunder"-filmerna utspelar sig tidsmässigt före händelserna i Harry Potter-filmerna och huvudrollen som Newt Scamander spelas av Eddie Redmayne. Jude Law spelar den framtida rektorn på internatskolan Hogwarts, Albus Dumbledore.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons