GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Ukrainsk tv-serie om kriget under utveckling

Tv • Publicerad 10 augusti 2022
"Those who stayed" är namnet på den antologiserie om Ukraina som är under utveckling. Arkivbild.
"Those who stayed" är namnet på den antologiserie om Ukraina som är under utveckling. Arkivbild.Foto: Vadim Ghirda/AP/TT

"Those who stayed", en antologiserie som handlar om tiden precis efter Rysslands invasion av Ukraina, är under utveckling, skriver Deadline.

Det är det ukrainska produktionsbolaget FILM UA, som tillsammans med Red Arrow Studios International, har påbörjat arbetet med den nya serien.

Varje enskilt avsnitt ska göras av olika ukrainska filmskapare. Handlingen kommer att cirkulera kring olika grupper av människor som valt att stanna kvar i Ukraina efter att kriget bröt ut.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.