Annons

Trots succén - oklart om "Benjamins" fortsätter

I går kväll blev Benjamin Ingrosso årets tv-personlighet på Kristallengalan.
Men det är inte säkert att det blir en fortsättning av succéprogrammet "Benjamins".
Tv • Publicerad 2 september 2022
Benjamin Ingrosso tog emot priset årets tv-personlighet på Kristallengalan, men det är oklart om succéprogrammet fortsätter.
Benjamin Ingrosso tog emot priset årets tv-personlighet på Kristallengalan, men det är oklart om succéprogrammet fortsätter.Foto: Pontus Lundahl/TT

Mat och musik. Ett succékoncept för Benjamin Ingrosso som belönades med priset för årets tv-personlighet på Kristallengalan, framröstat av tittarna.

Ingrosso prisades för "Benjamins", programmet där han bjuder in artister och kändisar för att sjunga och umgås över grytorna.

Annons

– Det känns ju jättestort Jag trodde verkligen inte alls att jag var i närheten av att ta hand om en Kristall någonsin. Det är ju ett tv-pris och det är någonting man är lite nyare i, säger Benjamin Ingrosso.

Idén till programmet kom efter hans medverkan i "Så mycket bättre" där Benjamin Ingrosso tog plats bland de mer rutinerade artisterna och umgicks över borden. TV4 och produktionsbolaget Mastiff föreslog programmet.

– De såg att jag var rolig framför kameran och egentligen tog de mina två favoritsaker och satte det i ett rum och så lät vi kameran rulla.

– Efter första inspelningsdagen kände vi: "det här är ju ett program!"

Men det är inte säkert att det blir en fortsättning.

– Nej, det ligger lite i luften, för att veta vad tittarna vill ha och om det finns tid och rum för mig.

– Om vi skulle göra det så blir det i höst.

TT: Men du har bra förhandlingsläget nu?

– Hahaha, ja kanske.

TT: Efter den här succén, blir det mer tv och mindre musik nu?

– Inte mindre musik, jag är fortfarande rätt ung så jag kan göra rätt mycket saker samtidigt. Men det ska finnas ett intresse från tittarna och det har man ju fått lite svar på.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons