GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Tilde de Paula Eby får nytt program i sommar

Tilde de Paula Eby ska leda den nya talkshowen "Tilde" i sommar. Arkivbild.
Tilde de Paula Eby ska leda den nya talkshowen "Tilde" i sommar. Arkivbild.
Foto: Henrik Montgomery/TT

I direktsändning från Djurgården i Stockholm ska programledaren Tilde de Paula Eby möta kända och okända gäster för samtal om livet där alla ska hinna tala till punkt.

Talkshowen "Tilde" utlovar bland annat besök av aktuella politiker, människor bakom historiska händelser och andra intressanta personer under sex fredagar i sommar.

"Konstellationerna av gästerna i de olika programmen kommer i vissa fall ha en koppling sinsemellan för givande och förhoppningsvis överraskande samtal. Dessutom känns det superkul att kunna erbjuda musik med några av Sveriges främsta artister att förgylla kvällen med", säger Tilde de Paula Eby i ett pressmeddelande.

"Tilde" har premiär den 9 juli på TV4 och TV4 Play.

Läs mer