Annons

The Weeknd kan peta bort The Weeknd

Musik • Publicerad 9 augusti 2021
The Weeknds nya samarbete med den svenske musikproducenten Max Martin ser lovande ut. Arkivbild.
The Weeknds nya samarbete med den svenske musikproducenten Max Martin ser lovande ut. Arkivbild.Foto: AP/TT

The Weeknds nya låt "Take my breath" ser ut att kunna göra avtryck på den brittiska topplistan, skriver Official Charts.

Discopoplåten har producerats av den svenske stjärnproducenten Max Martin, och den kan nu ge The Weeknd sin tolfte topp tio-placering på den kommande singellistan.

Annons

Listan "First look" ger en föraning om hur låtar kommer att placera sig på den kommande officiella topp 100-singellistan och baseras på preliminär försäljning och tidiga strömningsrapporter.

"Take my breath" ligger där på en niondeplats och låten är därmed på god väg att som högsta nykomling ta sig in på topp 10-listan fredag. Eventuellt petar The Weeknd då bort sig själv från toppen, hans "Save your tears" ligger tia på veckans lista, som toppas av Ed Sheerans "Bad habits".

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons