Annons

The Kid Laroi kommer till Sverige

Musik • Publicerad 13 september 2021
The Kid Laroi vid ett framträdande på Readingfestivalen. Arkivbild.
The Kid Laroi vid ett framträdande på Readingfestivalen. Arkivbild.Foto: Scott Garfitt/AP/TT

The Kid Laroi kommer till Sverige på sin första världsturné. Den 2 april besöker den australiska rapparen Fryshuset i Stockholm.

"Jag är mer än spänd på att få uppleva det här med er allihop. Det har alltid varit min dröm att få göra en egen världsturné och jag kan knappt vänta på att få möta publik från hela världen och ge dem en upplevelse som de inte kommer att glömma", säger den 23-åriga rapparen i ett pressmeddelande.

Annons

Turnén "End of the world tour" startar i Arizona i USA 29 januari och biljetter släpps fredag 17 september, med förköp för Live Nation-medlemmar den 16 september.

The Kid Laroi släppte sin första mixtape "F*ck love" 2020. Han har samarbetat med den nu bortgångna Juice Wrld, samt med Miley Cyrus. The Kid Larois och Justin Biebers låt "Stay" gick upp i topp på Billboardlistan i mitten av juli.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons