Annons

Ställer in efter smitta "i Korn-lägret"

Musik • Publicerad 15 augusti 2021
Brian Welch, sångare i Korn. Bandet tvingades på lördagen ställa in sin konsert i Scranton på grund av konstaterad covidsmitta "i Korn-lägret". Arkivbild.
Brian Welch, sångare i Korn. Bandet tvingades på lördagen ställa in sin konsert i Scranton på grund av konstaterad covidsmitta "i Korn-lägret". Arkivbild.Foto: Amy Harris/AP/TT

Bara timmar före konserten i Scranton tvingades Korn ställa in – eftersom en person "i Korn-lägret" bekräftats vara covidsmittad. Det amerikanska hårdrocksbandet beklagar händelsen i ett inlägg på Instagram, skriver Billboard.

"Tråkigt nog har vi haft ett bekräftat covid-19-fall i Korn-lägret. Säkerheten för våra artister, vårt arbetslag, de som arbetar i arenan och fansen är högprioriterat så vi måste ställa in showen i kväll", står det i uttalandet.

Korn skulle under lördagen ha framträtt i Scranton, USA, under en konsert där även Staind skulle spela. Det är oklart hur covidbeskedet påverkar resten av bandets bokade spelningar under sommarturnén.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons