Annons

Silvana Imam gör huvudroll i relationsdrama

Film • Publicerad 6 juli 2021
Silvana Imam och Victoria Carmen Sonne spelar mot varandra i "Explosions in the heart". Pressbild.
Silvana Imam och Victoria Carmen Sonne spelar mot varandra i "Explosions in the heart". Pressbild.Foto: Pernille Sandberg

Rapparen Silvana Imam ska spela en av huvudrollerna i regissören Yenni Lees kommande långfilmsdebut "Explosions in the heart".

Silvana Imam spelar mot den danska skådespelaren Victoria Carmen Sonne ("Holiday") i dramat, som kretsar kring en ung kvinna som blir djupt förälskad, bara för att upptäcka att hennes kärlek och förhållande testas till det yttersta när det visar sig att hennes partner är polyamorös.

Annons

Inspelningen av filmen har inletts.

Silvana Imam släppte nyligen singeln "Känslan", den officiella mästerskapslåten till sommarens basket-EM för damer. 2017 porträtterades hon i dokumentären ”Silvana – väck mig när ni vaknat”. Snart syns hon även i thrillern ”Dogborn”.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons