GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Shakespeare-uppsättning i Göteborg skjuts upp

Teater • Publicerad 13 augusti 2021
Göteborgs stadsteater invigs igen den 18 september. Arkivbild.
Göteborgs stadsteater invigs igen den 18 september. Arkivbild.
Foto: Erik Svensson/TT

Premiären av föreställningen "Stormen" på Göteborgs stadsteater, i regi av konstkollektivet Konst AB, skjuts upp till den 9 oktober. Det beror på att arbetet med Lilla scen har blivit försenat.

Teatern har byggts om och renoverats under ett och ett halvt år. Den 18 september invigs den igen, nu med Selma Lagerlöfs "Kejsarn av Portugallien" och Samuel Becketts "Slutspel".

Göteborgs stadsteaters vd Björn Sandmark är glad att ombyggnationen nu är klar och godkänd. "Huset har blivit underbart fint. Vi ser så fram emot att öppna igen den 18 september och att få möta publiken", säger han enligt ett pressmeddelande.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.