Annons

Sarah Dawn Finer leder insamlingsgala på TV4

Tv • Publicerad 1 april 2022
Sarah Dawn Finer leder årets upplaga av Unicefs och TV4:s insamlingsgala "Världens viktigaste kväll – och roligaste". Arkivbild.
Sarah Dawn Finer leder årets upplaga av Unicefs och TV4:s insamlingsgala "Världens viktigaste kväll – och roligaste". Arkivbild.Foto: Henrik Montgomery/TT

Det blir artisten Sarah Dawn Finer som leder årets upplaga av Unicefs och TV4:s insamlingsgala "Världens viktigaste kväll – och roligaste" från Münchenbryggeriet i Stockholm den 25 april.

"Det är en stor ära att ha fått frågan om att leda och uppträda på världens viktigaste kväll. Det var en självklarhet för mig att tacka ja", säger artisten i ett pressmeddelande.

Annons

Den årliga galan, som i år firar 20-årsjubileum, arrangeras av TV4 och Unicef för att få in fler världsföräldrar.

"Jag hoppas och kommer göra allt jag kan för att tittarna ska få en fantastisk och berörande kväll tillsammans med artisterna, komikerna och alla som gör de viktiga reportagen – allt för att Unicef ska få så många nya Världsföräldrar det bara är möjligt", säger Sarah Dawn Finer i pressmeddelandet.

"Världens viktigaste kväll – och roligaste" direktsänds från Münchenbryggeriet i Stockholm måndag den 25 april klockan 20.00 på TV4 och TV4 Play.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons